В Крыму обнаружили поддельные книги Дэна Брауна

13 Квітня 2006
11022
13 Квітня 2006
15:52

В Крыму обнаружили поддельные книги Дэна Брауна

11022
В Крыму обнаружили поддельные книги Дэна Брауна

Сотрудниками налоговой милиции Симферополя при проверке одного из складов книжного рынка «Артек» крымской столицы было обнаружено и изъято несколько десятков книг писателя Дэна Брауна с признаками подделки - сообщает Обком.

Об этом Крымскому агентству новостей сообщили в пресс-группе УНМ ГНА в АР Крым.

Как сообщили в пресс-группе, в числе изъятых книг оказались и экземпляры «Первого Меровинга», написанные, якобы, автором «Кода да Винчи». Согласно же справке Литературного Агентства Эндрю Нюрнберг (официального представителя в России американского писателя Дэна Брауна), Д. Браун на сегодняшний день написал пять книг, и никаких других, в том числе упомянутой книги «Первый Меровинг», не писал. Изъятая книжная продукция отправлена на экспертизу. По данному факту будут приняты меры согласно действующему законодательству.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду