Омельченко не збирається віддавати Черновецькому Київ

12 Квітня 2006
11835
12 Квітня 2006
11:02

Омельченко не збирається віддавати Черновецькому Київ

11835
Омельченко не збирається віддавати Черновецькому Київ

Нинішній мер Олександр Омельченко оскаржив рішення Шевченківського районного суду, який відмовився визнати вибори мера недійсними за його позовом, в Апеляційному суді Києва.


 
Про це сказав представник Омельченка, надаючи копію апеляції, зареєстровану в суді, на засіданні Київської міської територіальної виборчої комісії у вівторок.

В апеляції сказано, що рішення суду необґрунтоване, повідомляють Українські новини. 

Тим часом газета "Сегодня" у середу пише, що Київська міська територіальна комісія відкликає своє поспішне рішення про скликання нової Київради.

Як відомо, саме там Черновецький мав вступити на посаду мера. У вівторок в багатьох ЗМІ була поширена інформація, що 14 квітня о 14 годині відбудеться перше засідання новообраної Київради.

Як виявилося, тервиборчком допустився помилки, і що саме спонукало голову комісії до такого рішення - залишається невідомим. Нову дату скликання призначать на одному з наступних засідань вищезгаданої комісії. Найближче з них – у середу, повідомляє УНІАН .

Як відомо, раніше Шевченківський районний суд Києва відмовив у задоволенні адміністративного позову кандидата в мери Києва, нинішнього мера Олександра Омельченка до Київської міської територіальної виборчої комісії й третьої особи - кандидата в мери Леоніда Черновецького - з вимогою визнати вибори недійсними.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11835
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду