Президент закликає співвітчизників вшанувати сьогодні колишніх в’язнів фашистських таборів

11 Квітня 2006
4489
11 Квітня 2006
12:06

Президент закликає співвітчизників вшанувати сьогодні колишніх в’язнів фашистських таборів

4489
Президент закликає співвітчизників вшанувати сьогодні колишніх в’язнів фашистських таборів

Президент України Віктор Ющенко закликає співвітчизників вшанувати сьогодні колишніх в’язнів фашистських таборів. Про це Глава держави сказав у своєму зверненні з нагоди Всесвітнього дня визволення в'язнів фашистських таборів, який відзначають 11 квітня.

«Сьогодні увесь світ схиляє голови перед пам'яттю мільйонів людей, чиє життя безвинно обірвалося за колючим дротом нацистської неволі. Ми вшановуємо тих, хто, витримавши найстрашніші випробування, зумів вижити і перемогти», – йдеться у зверненні.

Глава держави наголосив, що «добробут, мир і злагода у нашому суспільстві» стануть найкращим дарунком для цих людей.

Президент також закликав співгромадян вшанувати тих, хто загинув у таборах. «На жаль, ми і донині не знаємо місць поховання та імен багатьох із них. Наше завдання – воскресити їхні імена, віднайти й вшанувати їхні символічні могили», – зазначив В. Ющенко.

"ТК" за інфрмацією прес-служби Президента

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду