У Кіровограді почався фестиваль студентської журналістики "Медіа-Фест 2"

7 Квітня 2006
11661
7 Квітня 2006
16:25

У Кіровограді почався фестиваль студентської журналістики "Медіа-Фест 2"

11661
У Кіровограді почався фестиваль студентської журналістики "Медіа-Фест 2"
Днями у стінах Кіровоградського державного педагогічного університету (КДПУ) за підтримки ОБСЄ, Британської Ради в Україні, IREX U-Media та Фундації регіональних ініціатив розпочав свою діяльність другий фестиваль студентської журналістики “Медіа-Фест 2”.

За словами координатора проекту Олександра Акименка, 30 студентів-учасників, що навчаються на факультеті філології та журналістики, взяли участь у п’яти професійних майстер-класах, що були проведені організацією IREX U-Media та Кіровоградським КДПУ, і стосувалися такої тематики: новини, газета як продукт, джерела інформації, репортаж, газетний дизайн та інфографіка.

Впродовж проекту організатори планують провести ще 5 майстер-класів із залученням у ролі тренерів кваліфікованих спеціалістів з газети “Коррен” (Швеція), Британської ради в Україні, Києво-Могилянської академії, Візбаденської академії післядипломної педагогічної освіти. Теми, яких планують торкнутися тренери це: гендер у ЗМІ, техніка та комунікація в інтерв’ю, наукова журналістика та інші.

Заплановано також стажування усіх учасників проекту у Кіровоградських регіональних виданнях та підготовка командами своїх власних газет.

Фінал проекту та нагородження переможців заплановано на 20 квітня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду