detector.media
07.04.2006 16:25
У Кіровограді почався фестиваль студентської журналістики "Медіа-Фест 2"
Днями у стінах Кіровоградського державного педагогічного університету (КДПУ) за підтримки ОБСЄ, Британської Ради в Україні, IREX U-Media та Фундації регіональних ініціатив розпочав свою діяльність другий фестиваль студентської журналістики “Медіа-Фест 2”.

За словами координатора проекту Олександра Акименка, 30 студентів-учасників, що навчаються на факультеті філології та журналістики, взяли участь у п’яти професійних майстер-класах, що були проведені організацією IREX U-Media та Кіровоградським КДПУ, і стосувалися такої тематики: новини, газета як продукт, джерела інформації, репортаж, газетний дизайн та інфографіка.

Впродовж проекту організатори планують провести ще 5 майстер-класів із залученням у ролі тренерів кваліфікованих спеціалістів з газети “Коррен” (Швеція), Британської ради в Україні, Києво-Могилянської академії, Візбаденської академії післядипломної педагогічної освіти. Теми, яких планують торкнутися тренери це: гендер у ЗМІ, техніка та комунікація в інтерв’ю, наукова журналістика та інші.

Заплановано також стажування усіх учасників проекту у Кіровоградських регіональних виданнях та підготовка командами своїх власних газет.

Фінал проекту та нагородження переможців заплановано на 20 квітня.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY