Третьяков не отримував позова від Березовського

7 Квітня 2006
15475
7 Квітня 2006
10:58

Третьяков не отримував позова від Березовського

15475
Третьяков не отримував позова від Березовського

Радник президента Олександр Третьяков заявляє, що його адвокати та юристи станом на 6 квітня 2006 р. не отримали жодного офіційного позовного документу від Бориса Березовського.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

Третьяков розцінює заяву опального російського олігарха щодо позову проти Давида Жванії і Олександра Третьякова "виключно як чергову авантюру з метою дискредитувати команду президента".

"Як свідчить досвід, Березовський включається до гри, коли є необхідність вдарити по президентській команді", – вважає Третьяков.

"Якщо раніше метою Березовського була дискредитація помаранчевої влади напередодні парламентських виборів, то тепер, російський олігарх намагається внести розбрат між майбутніми членами помаранчевої коаліції і не допустити її утворення", - зазначив він.

Третьяков не виключає також, що Березовський таким чином відпрацьовує сценарій цілеспрямованої дискредитації української влади.

Водночас в інтерв'ю Бі-Бі-Сі Третьяков заявив, що його компанії не отримували коштів від Бориса Березовського.

"Я кажу про себе: на фірми, підконтрольні Третьякову, кошти не перераховувалися", - зазначив він.

"Я не знаю, що він каже. Може, йому так здається, може він впевнений, що це так. Може, його ввели в оману. Зрозумійте – він зі мною ніколи не зустрічався. Ніколи не розмовляв по телефону. Як він може запевняти, що ці фірми підконтрольні мені? Я не виключаю, що його хтось ввів в оману і сказав, що ці компанії мають якесь відношення до мене", - сказав Третьяков.

Він також наголосив, що сьогодні вважає важливішим створення помаранчевої коаліції, а не заяви Березовського.

"Набагато важливіше – це помаранчева коаліція. Для людей не менш важливо - це посівна, щоб вони мали хліб, а не коментарі Березовського", - наголосив він.

Російський бізнесмен Борис Березовський подав до Вищого суду в Лондоні позов на колишнього міністра з надзвичайних ситуацій Давида Жванію та екс-першого помічника президента Олександра Третьякова.

Березовський вимагає від відповідачів повного звіту за 22,85 мільйонів доларів, сплачених компаніям "Елгрейд лімітед" та "Голдстар Айдженсі лімітед", які також зазначені в позові як відповідачі.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15475
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду