Ющенко збирається зустрітися з усіми силами, що пройшли у Верховну Раду

5 Квітня 2006
14181
5 Квітня 2006
15:15

Ющенко збирається зустрітися з усіми силами, що пройшли у Верховну Раду

14181
Ющенко збирається зустрітися з усіми силами, що пройшли у Верховну Раду

Президент Віктор Ющенко має намір зустрітися з усіма силами переможцями на парламентських виборах після оголошення офіційних результатів перегонів.

Про це в середу на брифінгу повідомив заступник голови секретаріату Анатолій Матвієнко.

"Президент після кінцевого оголошення виборів має намір зустрітися з усіма, хто подолає тривідсотковий бар’єр, і поговорити про всі принципи реалізації влади в Україні і співпраці усіх її гілок", - зазначив він.

Матвієнко також заявив, що президент "буде працювати як і з коаліцією, яка має бути утворена, так і з опозицією".

"Більше того, президент вважає, що коаліція має бути ефективною, і адекватною. Під цю відповідальність вона має бути утворена. опозиція має мати гарантований механізм донесення своєї думки і контролю над діяльністю влади", - зазначив Матвієнко.

Щодо опощиції, Матвієнко зазначив: "Президент дав доручення продумати, що, незалежно від того, яка буде коаліція, щоб опозиція була залучена до інших інститутів, що сьогодні здійснює влада", - сказав Матвієнко.

В зв’язку з цим він сказав, що буде відновлено Раду регіонів при президенті.

"Очевидно, рада регіонів може компенсувати певні проблеми, що можуть бути в парламенті", - сказав Матвієнко.

Щодо утворення коаліції Матвієнко наголосив, що вперше в Україні "ніхто за руку нікого не веде до коаліції, не заганяє адміністративними ресурсами".

"Формування коаліції – це продовження позиції президента про чесні й демократичні вибори", - наголосив Матвієнко.

Матвієнко також розповів. що Ющенко має намір зустрітися з главами обласних адміністрацій, новообраними міськими та районними головами також з головами обладміністрацій, які будуть обрані пізніше.

Матвієнко також розповів. що Ющенко має намір здійснити поїзду до Закарпаття. Де він має намір проконтролювати виконання протипаводкових робіт.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14181
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду