Милиция задержала подозреваемых в убийстве крымского мэра

5 Квітня 2006
14960
5 Квітня 2006
13:50

Милиция задержала подозреваемых в убийстве крымского мэра

14960
Милиция задержала подозреваемых в убийстве крымского мэра

Милиция задержала 3 подозреваемых в избиении со смертельным исходом кандидата в председателя поселкового совета Мирного (Евпатория, Крым) Анатолия Симоненко.

Об этом на пресс-конференции сообщил прокурор Крыма Виктор Шемчук. По его словам, подозреваемые были задержаны в Евпатории.

«Преступление было совершено по заказу», - сказал Шемчук. По его словам, избиение Симоненко было заказано конкурентами по предвыборной борьбе.

«Основная причина - его деятельность, избирательная кампания на должность поселкового головы», - сказал Шемчук.

Как сообщалось, Симоненко умер 29 марта от травм полученных во время покушения на него, совершенного неизвестными 24 марта.

У потерпевшего были диагностированы закрытая черепно-мозговая травма и гематома затылочной области, он находился в коме.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14960
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду