До ЦВК надійшли протоколи з 224 виборчих округів

3 Квітня 2006
12946
3 Квітня 2006
17:58

До ЦВК надійшли протоколи з 224 виборчих округів

12946
До ЦВК надійшли протоколи з 224 виборчих округів

У Центральну виборчу комісію надійшли протоколи з 224 виборчих округів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович сьогодні журналістам у Києві.

«Із одного з округів Дніпропетровської області протокол обіцяють передати завтра вранці, оскільки є деякі неув'язки на декількох виборчих дільницях цього округу», - сказав Давидович.

Голова ЦВК зазначив оперативність передачі протоколів з усіх регіонів України, за винятком Автономної Республіки Крим і Дніпропетровської області.

За словами Ярослава Давидовича, з 116 закордонних виборчих дільниць не поступили протоколи від 7 дільничних комісій.

Як повідомляв УНІАН, в Україні для проведення виборів створено 225 виборчих округів і 34 тисячі 039 виборчих дільниць.

Явка виборців на дільниці 26 березня становила 67,13%. У списки виборців було внесено 37 млн. 171 тис. 949 чоловік. Бюлетені одержали 24 млн. 957 тис. 248 виборців.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12946
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду