Тимошенко не погодиться на посаду спікера

3 Квітня 2006
9558
3 Квітня 2006
12:45

Тимошенко не погодиться на посаду спікера

9558
Тимошенко не погодиться на посаду спікера

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що буде боротися за посаду прем'єра в новому уряді України і не погодиться ні на які інші посади.

Про це Тимошенко заявила в інтерв'ю газеті "Известия".

"Посада спікера мене не цікавить. Що стосується "технічного прем'єра"... І я на це не погоджуся, і Ющенко цього ніколи не запропонує", - сказала Тимошенко.

"Президент розуміє, що я не "технічний прем'єр", а реальний, з мене не вийде виконавець чужої волі, провідник чужої політики. Саме тому клани, які групуються навколо Ющенка, не хочуть моєї появи на чолі уряду", - відзначила лідер БЮТ.

"Але я не дівчинка для биття, я боєць. І здаватися не збираюся. Я прекрасно розумію: політтехнологи роблять усе, щоб відсторонити мене від формування коаліції", - заявила Тимошенко.

При цьому вона нагадала про коаліційний договір, у якому говорилося, що посаду прем'єра запропонують лідерові тієї "помаранчевої" партії, яка на виборах набере найбільше голосів.

Якщо Тимошенко вдасться очолити кабінет міністрів, вона має намір сформувати "уряд чесних чиновників, не допустити у владу бізнесменів, а також політиків, якими маніпулюють ті чи інші клани".

"Тобто потрібно виправити помилки, допущені після "помаранчевої революції". Нам потрібні працівники, які не будуть ставити хабарі вище інтересів суспільства", - заявила лідер БЮТ.

На питання про те, чи можливий союз БЮТ з Партією регіонів, Тимошенко категорично відповіла: "Виключений".

"Тільки створення "помаранчевої" коаліції прискорить шлях України в Європу", - сказала вона, пообіцявши піти в опозицію до коаліції "Нашої України" і "Регіонів".


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9558
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду