Колишній журналіст ТРК «Пілот» у Вінниці стверджує, що йому погрожують

28 Березня 2006
10887
28 Березня 2006
16:31

Колишній журналіст ТРК «Пілот» у Вінниці стверджує, що йому погрожують

10887
Колишній журналіст ТРК «Пілот» у Вінниці стверджує, що йому погрожують

Сьогодні колишній журналіст ТРК «Пілот» (або ж корпункту «5 каналу») Володимир Завадюк зателефонував «ТК» та повідомив, що йому погрожують.

«Сталося це після того, як «ТК» минулої п’ятниці опублікувала заяву про здійснення тиску та прохання про інформаційну та правову підтримку журналістам корпункту 5 каналу. Увечері зателефонували мені додому на міський телефон, і так як я в цей час був відсутній, то моїй матері сказали, що її син дуже наривається на неприємності», - стверджує пан Завадюк. Також журналіст повідомив, що у суботу він звернувся з цього приводу до правоохоронних органів.

«Того ж таки дня, близько 16 години із матір’ю знову спілкувались по телефону. Знову прозвучали погрози, вже в нецензурній формі», - розповідає Володимир.

Також він переконаний, що його незаконно відсторонили від роботи у неділю, коли він мав проводити опитування на виборчих дільницях. За його словами, це пов’язано з небажанням керівництва об’єктивно висвітлювати виборчий процес.

«Вони кажуть, що я не є працівником корпункту. Виявляється мене не брали на роботу. Але чому тоді я працював в ефірі три місяці, робив по три сюжети на день, систематично отримував заробітну плату, в конверті, що вважаю правопорушенням», - обурюється Завадюк. Крім того для нього є не зрозумілою позиція керівників «5 каналу», котрі стверджують, що ніякого відношення вінницький корпункт до каналу немає: «Чому тоді і сьогодні вони («ТК» - ТРК «Пілот») виходять на частоті «5 каналу», використовують заставки, перебивки і відповідні логотипи».


"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10887
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду