Діючий мер Харкова визнав свою поразку, не чекаючи офіційного оголошення результатів виборів

28 Березня 2006
12428
28 Березня 2006
11:22

Діючий мер Харкова визнав свою поразку, не чекаючи офіційного оголошення результатів виборів

12428
Діючий мер Харкова визнав свою поразку, не чекаючи офіційного оголошення результатів виборів

Діючий мер Харкова визнав свою поразку на виборах і привітав кандидата від «регіонів» з перемогою, передає кореспондент «Нового Регіону».

У Харкові досі не підраховані результати виборів мера Харкова.

За даними exit-poll’a, проведеного в Харківській області, повідомив керівник виборчого штабу Михайла Добкіна, Геннадій Кернес, кандидат від «регіонів» набрав на 15% більше голосів, ніж діючий мер міста, член «Нашої України» Володимир Шумилкін.

При цьому вчора нинішній мер Харків визнав свою поразку сам. Володимир Шумилкін привітав Михайла Добкіна з перемогою на виборах мера Харкова, не чекаючи офіційних результатів виборів.

Цю інформацію підтвердили обидві сторони. Як повідомив Михайло Добкін, до офіційного оголошення про результати виборів коментувати кадрові призначення у виконкомі він не буде.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12428
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду