БЮТ заявляет об отсутствии принципиальных расхождений с "Нашей Украиной" в вопросах создания коалиции

27 Березня 2006
10121
27 Березня 2006
21:38

БЮТ заявляет об отсутствии принципиальных расхождений с "Нашей Украиной" в вопросах создания коалиции

10121
БЮТ заявляет об отсутствии принципиальных расхождений с "Нашей Украиной" в вопросах создания коалиции

 

Принципиальных расхождений между БЮТ и "Нашей Украиной" в вопросах подписания меморандума о создании коалиции нет. Об этом лидер БЮТ Юлия Тимошенко сообщила сегодня на пресс-конференции, отвечая на вопросы журналистов.


Как сообщает ЛІГАБізнесІнформ, Ю.Тимошенко высказала мнение, что отсрочка, которую взяли потенциальные партнеры БЮТ, связана с дискуссиями в самом блоке "Наша Украина".


"Собственно, я думаю, что сейчас обсуждаются неожиданные результаты избирательной кампании, и блоку "Наша Украина", политикам блока "Наша Украина" нужно еще адаптироваться к таким результатам и собственно выработать свою линию", - добавила Ю.Тимошенко.


Напомним, подписать коалиционное соглашение между БЮТ, "Нашей Украиной" и Соцпартией планировалось сегодня, однако мероприятие было отложено. Партнеры БЮТ по коалиции попросили больше времени для согласования всех вопросов.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10121
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду