У нічному ефірі на ТБ найбільше було тих, хто нічого не виграв

27 Березня 2006
8451
27 Березня 2006
07:31

У нічному ефірі на ТБ найбільше було тих, хто нічого не виграв

8451
У нічному ефірі на ТБ найбільше було тих, хто нічого не виграв

Лідери виборчих перегонів в ніч на понеділок часто з'являлися на телемарафонах, присвячених виборам. 
 
Зокрема, в ефірі телеканалів були присутні лідер БЮТ Юлія Тимошенко, лідер Соцпартії Олександр Мороз, лідер блоку "Народна опозиція" Наталя Вітренко, повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Інтерфакс".

Спікер Верховної Ради, лідер виборчого блоку Володимир Литвин раніше заявляв, що не буде брати участь у телеефірах. На ранок у нього намічена зустріч із президентом Парламентської асамблеї НАТО П’єром Лелюшем.

Представники Компартії майже не з'являлися в ефірі телеканалів. Водночас було багато лідерів партій і блоків, які, за даними соціологів, не проходять у парламент.

Більшість телеканалів, що анонсували "ніч виборів", завершили свої проекти до 3.00 і повернуться до цієї теми зранку.

Понеділок на ТВ буде присвячено попереднім підсумкам виборів, обговоренню питання створення коаліції в майбутньому парламенті і можливих кандидатурах на посаду прем'єра і голови нової Верховної Ради.

На понеділок заплановано низку прес-конференцій спостерігачів за виборами в Україні, які дадуть їм свою оцінку.

Крім того, на 11.00 заплановано церемонію підписання меморандуму про створення "помаранчевої" коаліції у Верховній Раді.

Повідомлялося також про те, що може відбутися зустріч президента Віктора Ющенка з представниками партій і блоків, які можуть одержати місця в парламенті.

Водночас, станом на 5 годину 27 березня Центральна виборча комісія обробила понад 1% голосів. Попередні підсумки виборів у ЦВК обіцяють через 2-3 дні, а офіційні підсумки - через тиждень.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8451
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду