Инна Богословская обещает до утра опровергнуть результаты экзит-поллов

27 Березня 2006
15527
27 Березня 2006
03:42

Инна Богословская обещает до утра опровергнуть результаты экзит-поллов

15527
Инна Богословская обещает до утра опровергнуть результаты экзит-поллов

Лидер партии "Вече" Инна Богословская считает, что "до утра все разговоры о создании коалиции могут лопнуть как мыльный пузырь".

Об этом она заявила сегодня в эфире телеканала "1+1", сообщают "Подробности".

"Все разговоры сегодняшней ночи о коалиции завтра лопнут как мыльный пузырь. Достаточно, чтобы соотношение изменилось на 5-6%. Я думаю, так оно и будет", - сказала Богословская.

Напомним, сегодня представители БЮТ заявили о договоренности с блоком "Наша Украина" и Соцпартией о создании коалиции. Предусматривается, что соответствующее соглашение может быть подписано уже в 11:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15527
Теги:
Читайте також
13.07.2008 12:17
Костя Гнатенко
для «Детектор медіа»
4 696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду