Кличко уверен в создании «оранжевой» коалиции

26 Березня 2006
16376
26 Березня 2006
15:06

Кличко уверен в создании «оранжевой» коалиции

16376
Кличко уверен в создании «оранжевой» коалиции

Лидер Гражданского блока ПОРА-ПРП Виталий Кличко отдал свой голос «за будущее своего народа, своей страны». Об этом он сказал после выхода с избирательного участка №47 Печерского района, где проходило голосование, сообщила «Главреду» пресс-служба Кличко.


«Свою жизнь я связываю с Украиной и весь свой опыт, свои связи я хочу конвертировать в ее свободное будущее», - заявил Кличко.


Он выразил уверенность в победе своего блока на выборах в советы всех уровней и подчеркнул, что новый состав украинского парламента будет работать эффективно, так как будет базироваться на основе сил Майдана.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16376
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду