Рейтинги дискусії між Партією регіонів та «Нашою Україною» на «5 каналі» сягнули рекордної висоти

21 Березня 2006
2964
21 Березня 2006
12:32

Рейтинги дискусії між Партією регіонів та «Нашою Україною» на «5 каналі» сягнули рекордної висоти

2964
Рейтинги дискусії між Партією регіонів та «Нашою Україною» на «5 каналі» сягнули рекордної висоти

Дискусія між Партією регіонів та «Нашою Україною», що відбулася в останній програмі проекту «Теледебати. Парламентські вибори-2006» на «5 каналі» 19 березня, стала рекордною для каналу за кількістю глядачів з часів «помаранчевої революції».

Такі дані оприлюднила компанія ГФК Юкрейн, яка проводить  в Україні дослідження телеаудиторії.

Середня частка аудиторії теледебатів (Share), що тривали 170 хвилин, склала 7,7%, середній рейтинг – 2,05%. Починаючи з 23.00  години частка аудиторії «5 каналу» досягла 8,86%. Рейтинг – позначки 2,58%

У цей період за показником частки телевізійної аудиторії дебати на «5 каналі»  вийшли на третє місце після «1+1» та Нового каналу.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби «5 каналу»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2964
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду