Віталій Кличко відмовився від теледебатів з представниками НСНУ та БЮТ

20 Березня 2006
3538
20 Березня 2006
12:23

Віталій Кличко відмовився від теледебатів з представниками НСНУ та БЮТ

3538
Віталій Кличко відмовився від теледебатів з представниками НСНУ та БЮТ

17 березня, спілкуючись з журналістами на річниці Київського благодійного фонду "Ліга прийомних сімей", перший номер виборчого списку блоку "ПОРА-ПРП" до Київської міської ради, кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко заявив про відмову від участі у теледебатах „Київські перегони-2006”. Про це повідомляє прес-служба НСНУ. На дискусію щодо майбутнього Києва та перспектив помаранчевої коаліції в Київраді його та першого номера виборчого списку БЮТ до Київради Миколу Томенка особисто запросив лідер виборчого списку Київського Блоку "Наша Україна” В’ячеслав Брюховецький.

Зокрема, Віталій Кличко заявив: "Ви знаєте, я є кандидатом на пост мера, і з кандидатами в мери я готовий проводити дебати. А вони не є кандидатами у мери". Крім того, лідер списку "ПОРА-ПРП" наголосив, що водночас дуже поважає В’ячеслава Брюховецького, а до Миколи Томенка має "окреме ставлення".

Як повідомлялось, програма "Теледебати "Київські перегони - 2006" вийде в прямому ефірі ТРК «Київ» сьогодні, 20 березня, о 21.45.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду