detector.media
20.03.2006 12:23
Віталій Кличко відмовився від теледебатів з представниками НСНУ та БЮТ

17 березня, спілкуючись з журналістами на річниці Київського благодійного фонду "Ліга прийомних сімей", перший номер виборчого списку блоку "ПОРА-ПРП" до Київської міської ради, кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко заявив про відмову від участі у теледебатах „Київські перегони-2006”. Про це повідомляє прес-служба НСНУ. На дискусію щодо майбутнього Києва та перспектив помаранчевої коаліції в Київраді його та першого номера виборчого списку БЮТ до Київради Миколу Томенка особисто запросив лідер виборчого списку Київського Блоку "Наша Україна” В’ячеслав Брюховецький.

Зокрема, Віталій Кличко заявив: "Ви знаєте, я є кандидатом на пост мера, і з кандидатами в мери я готовий проводити дебати. А вони не є кандидатами у мери". Крім того, лідер списку "ПОРА-ПРП" наголосив, що водночас дуже поважає В’ячеслава Брюховецького, а до Миколи Томенка має "окреме ставлення".

Як повідомлялось, програма "Теледебати "Київські перегони - 2006" вийде в прямому ефірі ТРК «Київ» сьогодні, 20 березня, о 21.45.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY