Журнал "Профиль-Украина" сменил менеджерский состав

16 Березня 2006
13037
16 Березня 2006
11:04

Журнал "Профиль-Украина" сменил менеджерский состав

13037
Журнал "Профиль-Украина" сменил менеджерский состав

Издательский дом «Профит Пресс» объявляет о смене менеджерского состава еженедельного журнала «Профиль-Украина».

Главным редактором, генеральным директором Издательского дома «Профит Пресс» назначен Максим Павленко, руководитель консалтинговой компании «Статский советник». Ранее он возглавлял медиа-холдинг «Телеграфъ», работал в информационных агентствах «Интерфакс-Украина» и DPA (Германия), газетах «Бизнес», «Деловая неделя».

Руководителем проекта «Профиль-Украина» назначен Дмитрий Быков, российский писатель и журналист, редактор журнала «Собеседник», постоянный автор журнала «Огонек».

Заместителем главного редактора журнала «Профиль-Украина» назначен Константин Дорошенко, до недавнего времени занимавший должность руководителя отдела PR и корпоративной рекламы газеты «Коммерсантъ», в прошлом – главный редактор журнала «Афиша», редактор отдела «Общество» газеты «Коммерсантъ-Украина», сайта «Украина.ru».


"Детектор медіа" по информации Издательского дома "Профит-Пресс".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13037
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду