"Наша Україна" викрила масову фальсифікацію у Донецьку?

10 Березня 2006
8379
10 Березня 2006
15:32

"Наша Україна" викрила масову фальсифікацію у Донецьку?

8379
"Наша Україна" викрила масову фальсифікацію у Донецьку?

Штаб "Нашої України" повідомляє про підготовку масової фальсифікації виборів у Донецькій області.

Про це йдеться у відкритому листі керівника виборчого штабу блоку "Наша Україна" в Донецькій області Антона Клименка до президента та ЦВК, повідомляє прес-служба блоку.

За словами Клименка, "в Донецькій області проведена добре організована та координована з єдиного центру робота по фальсифікації виборів в області".

Такі висновки він зробив "в результаті аналізу принципів формування складу виборчих дільниць та списків виборців у Донецькій області".

Стосовно принципів формування виборчих дільниць в Донецькій області, Клименко зауважує, що "вони формуються на 80% зі співробітників одного колективу, і керівництво виборчих комісій сформовано з тих самих людей, що й на президентських виборах".

На думку керівника виборчого штабу, "це робиться задля суцільної фальсифікації виборчих списків в регіоні".

"У процесі передачі списків виборців від робочих груп по їх складанню до дільничних виборчих комісій реальні списки замінені на списки другого туру президентських виборів 2004 року. Та навіть ці списки ще більше сфальсифіковано", - зазначається у листі.

"Тому списки, які надані дільничним виборчим комісіям, унеможливлюють чесне голосування з дотриманням вимог виборчого законодавства", - переконаний Клименко.

"І це дає підстави вже сьогодні ставити питання щодо визнання виборів у Донецькій області недійсними", - додає він у своєму листі.

Також Клименко закликає усіх "взяти участь у контролі діяльності виборчих дільниць в Донецькій області, проведенні перевірки списків виборців та вжити необхідні заходи щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у порушенні виборчого законодавства".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8379
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду