Тимошенко не бачилась із Ющенком

6 Березня 2006
8269
6 Березня 2006
15:45

Тимошенко не бачилась із Ющенком

8269
Тимошенко не бачилась із Ющенком

Зустрічі лідера БЮТ Юлії Тимошенко з президентом Віктором Ющенком, про яку повідомлялося раніше, насправді не було.

Про це Тимошенко заявила на прес-конференції в Сумах в понеділок, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Мені здається, що такі газети, як "КомерсантЪ-Украина" (яка оприлюднила інформацію про зустріч з Ющенком), вони хочуть бачити нашу зустріч з президентом, і тому говорять про це. Насправді, на жаль, цього не було", – сказала вона.

Як відомо, газета також повідомляла, що на зустрічі, яка нібито відбулася між Ющенком і Тимошенко, було ухвалено рішення про видалення "РосУкрЕнерго" зі схем газопостачання України.

"Наскільки я володію інформацією і виходячи з публічних заяв президента, можна скласти думку, що "РосУкрЕнерго" будуть позбавлятися", - сказала Тимошенко, коментуючи дану інформацію.

"Не тому, що хтось не знав, що таке "РосУкрЕнерго", не тому, що хтось не давав собі звіт, що це надзвичайно потужна корупційна модель, а тому що весь світ повстав від того безпрецедентного ігнорування прозорості влади, від такого безпрецедентного ігнорування енергетичної безпеки не тільки України, а і значної частини Європи", - додала вона.

Тимошенко також наголосила, що сьогодні Україні ніякі посередники в торгівлі газом не потрібні.

"Посередники існували, коли за газ треба було розраховуватись ресурсами, там дійсно державі було важко розгортати організовану потужну роботу. Коли перейшли на грошові розрахунки, жодного посередника ніде не потрібно", – сказала лідер БЮТ.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8269
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду