Тимошенко та Ющенко домовлялись про коаліцію?

6 Березня 2006
10628
6 Березня 2006
12:39

Тимошенко та Ющенко домовлялись про коаліцію?

10628
Тимошенко та Ющенко домовлялись про коаліцію?

У середині минулого тижня відбулася зустріч президента Віктора Ющенка і колишнього прем'єра Юлії Тимошенко, на якій вони обговорили пункти угоди про створення "помаранчевої" коаліції в новому складі парламенту.

Про це пише "Комерсант-Україна" з посиланням на свої джерела.

Як повідомило джерело, Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко зустрілися в середу 1 березня пізнім вечором.

Головним підсумком зустрічі, за словами джерела в секретаріаті президента, стала згода глави держави обговорювати виведення зі схеми постачань газу на Україну швейцарської компанії RosUkrEnergo (RUE), на чому наполягала лідер БЮТ.

У той же час Тимошенко не вдалося переконати президента денонсувати раніше підписані угоди.

За інформацією "Комерсанту", у випадку якщо компанія RUE буде змушена припинити постачання газу на Україну, збитки зазнають фактичні власники акцій в особі Raiffeisen Investments, одного з засновників RUE.

Як відомо, заступник глави секретаріату президента Іван Васюник на традиційному п'ятничному брифінгу в СП заявив, що "президент на даний час не веде з жодною з політичних сил переговорів по формуванню коаліції".

Радник з інформаційної політики БЮТ Петро Якобчук інформацію про зустріч Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко коментувати відмовився, пише "Комерсант".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10628
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду