"5 канал" відмовив Зінченку в участі у теледебатах

28 Лютого 2006
3256
28 Лютого 2006
11:29

"5 канал" відмовив Зінченку в участі у теледебатах

3256
"5 канал" відмовив Зінченку в участі у теледебатах


Партії патріотичних сил України відмовлено в участі в теледебатах на "5 каналі".

Як повідомляє прес-служба партії, ППСУ звернулась
із запитом до редакції "5 каналу" щодо можливості отримання запрошення на участь в теледебатах.

У редакції «5 каналу» прес-службі ППСУ відповіли, що учасники теледебатів обиралися за принципом рейтинговості та популярності в суспільстві.

На переконання ППСУ, ініціатива «5 каналу» ставить під велике питання можливість рівнозначного доступу всіх суб’єктів передвиборних перегонів на телепростір та цілковито суперечить духові «Чесного каналу», яким він зарекомендував себе під час подій "Помаранчевої революції".

"Тим більше непереконливим виглядає критерій вибору запрошених, оскільки за інформацією прес-служби «5 каналу», зазначений проект є некомерційним та здійснюється за підтримки Фонду українських ЗМІ при Посольстві США в Україні та Міжнародного Фонду «Відродження»." - йдеться у заяві.

Також, нагадує прес-служба ППСУ, до участі в теледебатах запрошені, серед інших, такі суб’єкти передвиборних перегонів як партія "Віче", Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція", "Опозиційний блок "НЕ ТАК", Комуністична партія України.

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Партії патріотичних сил України.
 
Зінченко запізно подав заявку на участь у теледебатах "5 каналу"  

"5 канал" планує звести „очі в очі” десять провідних партій

На «1+1» 23 березня дебатуватимуть Вітренко-Богословська. На 5 каналі чекають попередньо 10 партій, 7 з яких вже підтвердили участь.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду