detector.media
28.02.2006 11:29
"5 канал" відмовив Зінченку в участі у теледебатах


Партії патріотичних сил України відмовлено в участі в теледебатах на "5 каналі".

Як повідомляє прес-служба партії, ППСУ звернулась
із запитом до редакції "5 каналу" щодо можливості отримання запрошення на участь в теледебатах.

У редакції «5 каналу» прес-службі ППСУ відповіли, що учасники теледебатів обиралися за принципом рейтинговості та популярності в суспільстві.

На переконання ППСУ, ініціатива «5 каналу» ставить під велике питання можливість рівнозначного доступу всіх суб’єктів передвиборних перегонів на телепростір та цілковито суперечить духові «Чесного каналу», яким він зарекомендував себе під час подій "Помаранчевої революції".

"Тим більше непереконливим виглядає критерій вибору запрошених, оскільки за інформацією прес-служби «5 каналу», зазначений проект є некомерційним та здійснюється за підтримки Фонду українських ЗМІ при Посольстві США в Україні та Міжнародного Фонду «Відродження»." - йдеться у заяві.

Також, нагадує прес-служба ППСУ, до участі в теледебатах запрошені, серед інших, такі суб’єкти передвиборних перегонів як партія "Віче", Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція", "Опозиційний блок "НЕ ТАК", Комуністична партія України.

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Партії патріотичних сил України.
 
Зінченко запізно подав заявку на участь у теледебатах "5 каналу"  

"5 канал" планує звести „очі в очі” десять провідних партій

На «1+1» 23 березня дебатуватимуть Вітренко-Богословська. На 5 каналі чекають попередньо 10 партій, 7 з яких вже підтвердили участь.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY