У Києві презентовано книгу "Вбити Юлю"

16 Лютого 2006
12935
16 Лютого 2006
14:57

У Києві презентовано книгу "Вбити Юлю"

12935
У Києві презентовано книгу "Вбити Юлю"

Відомий український письменник, сценарист, телевізійний ведучий, член політичної партії "Батьківщина" Юрій Рогоза презентував свою нову книгу про український політикум після помаранчевої революції "Вбити Юлю", передає УНІАН.

На презентації книги у Києві Юрій Рогоза заявив: "Книжка написана людиною Майдану для того, щоб люди у будь-якому куточку нашої землі, притиснуті неймовірним виживанням, зрозуміли, що для того, щоб убити політика, не обов’язково, щоб в нього влучив кілер із гвинтівки. Достатньо просто знати плани цього політика і завадити йому".

Автор вважає, що Тимошенко "зробили" поганим прем’єр-міністром ті, хто, покричавши трішки на Майдані, "сіли на ті самі грошові, фінансові чи інші потоки, на яких сиділи люди Кучми і люди Януковича". "Але якщо за тієї самої порочної системи країна якимось чином розвивалася, то цих друзів з Майдану, на мою думку, навіть не хвилює, що з нами всіма буде. І ще одного півріччя країна не витримає", - додав він.

За словами Рогози, нинішній глава української держави, який є не найактивнішим президентом в Європі, має дуже активну команду, яка "в лихоманці грабує його". Автор книги додав, що Тимошенко не дозволяла це робити, і цим заважала команді. “Книжка має сказати - Юлія Володимирівна була ідеальним прем’єром. Знаючи її плани, їх дуже легко поламали. Таким чином намагались вбити в людях віру в те, що вона досвідчений прагматичний патріот", – упевнений Рогоза.

Водночас письменник наголосив, що в книзі немає жодного реального імені політиків, однак він сподівається, що кожен герой впізнає себе.

"Вбити Юлю" вийшла в Харкові накладом у 800 тисяч примірників.

У книгарнях Києва цю книжку можна придбати за ціною 5,05 грн.

Автор не рекомендує читати цю книжку дітям до 16 років, оскільки у тексті міститься ненормативна лексика.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду