Віктор Ющенко читатиме Андруховича й Цибулька

9 Лютого 2006
1297
9 Лютого 2006
14:02

Віктор Ющенко читатиме Андруховича й Цибулька

1297
Віктор Ющенко читатиме Андруховича й Цибулька

Президент України Віктор Ющенко відвідав Форум видавців, який розпочав свою роботу з 7 лютого у Верховній Раді.

Читач № 1 здебільшого зацікавився літературою для дітей: у видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" він придбав "100 казок", "Ніч перед Різдвом", у вінницької "Тези" – дві повісті сучасних українських письменників – Лесі Вороніної та Марини і Сергія Дяченків.

Також Президент купив кілька книг на історичну тематику, зокрема, "Західноукраїнська народна республіка: Історія держави і права" Тищика (вид-во "Тріада-плюс"), "Битий шлях" ("Дуліби"), "Нариси з історії України" Наталі Яковенко ("Критика"), та "Київська обитель Св. Кирила" ("Либідь")

Віктор Ющенко не оминув увагою і художні альбоми – "Володимир Микита" ("Артанія-Нова") та "Старовинні маєтки України" ("Мистецтво").

А у видавництва "Картографія" гарант придбав розкішне видання "Україна на старовинних картах".

Із сучасної ж художньої літератури Віктор Ющенко звернув увагу на "12 обручів" Юрія Андруховича ("Критика"), "Ангели і тексти" Володимира Цибулька ("Фоліо") та книгу Пауло Коельо "И в день седьмой" ("Софія").

У будинку Верховної Ради відкрився Форум видавців

Велосипед для спікера і його 449 колег

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1297
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду