Американский преподаватель получил литературную премию

7 Лютого 2006
9696
7 Лютого 2006
13:50

Американский преподаватель получил литературную премию

9696
Американский преподаватель получил литературную премию

В США состоялась церемония вручения премии «Story prize» за лучшее художественное произведение короткого жанра. Самая дорогая ежегодная литературная награда Америки вручалась уже второй раз.

На сей раз ее удостоился Патрик О’Кифи — за сборник рассказов «Холмистая дорога», действие которых происходит в ирландской деревне Кильроан.

На церемонии в Нью-Йорке О’Кифи вручили чек на 20 тысяч долларов. Два других финалиста — Джим Харрисон со сборником «Лето, в которое он не умер» и Морин Ф. Макхью со сборником «Матери и другие монстры», передает радио «Культура».

Сам О’Кифи, похоже, был крайне удивлен выбором жюри, в чем не преминул признаться после вручения премии. Он родился и вырос на ирландской молочной ферме, в США впервые попал в середине 80-х, работал в строительной промышленности, изучал английскую литературу в университете Кентукки. В настоящее время он преподает в Мичиганском университете, где ранее получил степень профессора изобразительных искусств.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду