На НТН появилась новая программа «Свідок», посвященная криминальной тематике

6 Лютого 2006
11607
6 Лютого 2006
14:13

На НТН появилась новая программа «Свідок», посвященная криминальной тематике

11607
На НТН появилась новая программа «Свідок», посвященная криминальной тематике

30 января на телеканале НТН впервые вышла в эфир ежедневная программа «Свідок», которая будет посвящена сугубо криминальной тематике.

Уже полтора года на канале существует спецпроект «Свідок», тепер появилась идея нового формата. Директор программы Алексей Стеценко рассказал, что летом 2005 года НТН решил расширить возможности программы и еще больше приблизить ее к зрителю.

Теперь  «Свідок» – полноценная 16-минутная программа, в отличие от той же “Магнолии-ТВ”, включающая не только оперативные сюжеты “с места событий”, но и рассказы о наиболее резонансных криминальных делах в Украине и за рубежом (как совсем “свежих”, так и вошедших в историю).

По словам Алексея Стеценко, в эфире будут появляться и журналистские расследования: «Так, в ближайшие 2 недели мы планируем отслеживать историю исчезновения в Киеве мужчины, который пропал после встречи с ГАИ. А так же о задержании сразу 6 милиционеров Деснянского РУВД, как “оборотней в погонах” – сообщил директор программы. 

Программа будет появляться в эфире ежедневно в пройм-тайм, в 21-40.

Главным отличием от привычного формата “«Свідка” стало появление в кадре ведущего – Александра Бондарчука, который пришле на с телеканала «Тонис» спеціально для участия в спецпроекте.
Сами создатели возлагают на программу большие надежды. Вчастности ведущий нового проекта Александр Бондарчук комментирует появление «Свідка» в эфыре следущим образом: «Очень надеюсь, что очень скоро о «Свідке” в Украине заговорят как о программе с собственным стилем, и с действительно запоминающимися «лицами» в студии.»

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби телеканалу НТН.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11607
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SASHOK
5580 дн. тому
Доброго вечора скажіть будь-ласка мені сайт програми Свідок зазделегіть дякую вам
Сергей
5610 дн. тому
в борничах по ул, садовая д,40 взорвался трьохетажный дом на часном секторе ето произошло 04,01,2008 в 02,00 ночи по предварительным даным погибшых нету взрыв произошол из за недодиржания техники безопасности по прадварительним даним взрыв газа
Олексій
6009 дн. тому
Я проживаю в Київській обл. Вишгородського р-н. Вже більше трьох років як трапилося ДТП, де я діяв згідно правил дорожнього руху повертав на АЗС у встановленому місці, а водій дочірнього підприємства "Нафтогазбезпека" вирішив зробити обгін на суцільній лінії де трапилося ДТП після чого гальмівний шлях його автомобіля складав 105 метрів, ДТП трапилося практично в межах населеного пункту. Так з мене розпочали робити просто дурника, наша міліція бистренько зібрала матеріали так сяк, та передала справу до суду, наш гуманний суд, де я до цього часу не визнаю свою вину, чомусь доводить мені про те що він мав право там рухатися на яких підставах мені і досьогодні не зрозуміло,просто зфальсифікували справу, потрібно робити винного того у кого менше влади та грошей. Велике прохання до Вас допомогти мені в правильному розслідуванні цієїї справи. Надіюся на вашу підтримку, з повагою до Вас Олексій. Мій номер телефону 8-097-268-90-61
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду