Коновалюк пропонує перенести вибори на 2007 рік

3 Лютого 2006
6193
3 Лютого 2006
12:56

Коновалюк пропонує перенести вибори на 2007 рік

6193
Коновалюк пропонує перенести вибори на 2007 рік

Лідер політичної партії "Трудова Україна", народний депутат Валерій Коновалюк пропонує перенести парламентські вибори, які мають відбутися 26 березня 2006 року, на 2007 рік - передає  УНІАН.

Як повідомили у прес-службі партії, з цією метою він підготував для розгляду у Верховній Раді законопроект, у якому пропонуються внести корективи до закону "Про внесення змін до Конституції України", зокрема - перенесення парламентських виборів, які мають відбутися 26 березня 2006 року, на наступний рік.

Коновалюк переконаний, що лише у такий спосіб можна подолати ситуацію, яка склалася в Україні.

Як зазначає лідер "Трудової України", часто задля отримання депутатського мандату вибираються будь-які шляхи, навіть такі, що суперечать нормам моралі.

Саме тому, на його думку, за наявних реалій неможливо провести вибори до парламенту та місцевих рад у березні 2006 року як демократичний процес волевиявлення народу, забезпечення конституційних прав громадян.

Крім того, Валерій Коновалюк запропонував на розгляд парламенту проект постанови Верховної Ради, у якому Кабінету Міністрів пропонується терміново переглянути прогноз макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2006 рік.

Лідер "Трудової України" переконаний, що "тільки перегляд бюджету може врятувати ситуацію і уникнути як прихованого дефіциту, так і соціальної напруги в суспільстві".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду