detector.media
03.02.2006 12:56
Коновалюк пропонує перенести вибори на 2007 рік

Лідер політичної партії "Трудова Україна", народний депутат Валерій Коновалюк пропонує перенести парламентські вибори, які мають відбутися 26 березня 2006 року, на 2007 рік - передає  УНІАН.

Як повідомили у прес-службі партії, з цією метою він підготував для розгляду у Верховній Раді законопроект, у якому пропонуються внести корективи до закону "Про внесення змін до Конституції України", зокрема - перенесення парламентських виборів, які мають відбутися 26 березня 2006 року, на наступний рік.

Коновалюк переконаний, що лише у такий спосіб можна подолати ситуацію, яка склалася в Україні.

Як зазначає лідер "Трудової України", часто задля отримання депутатського мандату вибираються будь-які шляхи, навіть такі, що суперечать нормам моралі.

Саме тому, на його думку, за наявних реалій неможливо провести вибори до парламенту та місцевих рад у березні 2006 року як демократичний процес волевиявлення народу, забезпечення конституційних прав громадян.

Крім того, Валерій Коновалюк запропонував на розгляд парламенту проект постанови Верховної Ради, у якому Кабінету Міністрів пропонується терміново переглянути прогноз макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2006 рік.

Лідер "Трудової України" переконаний, що "тільки перегляд бюджету може врятувати ситуацію і уникнути як прихованого дефіциту, так і соціальної напруги в суспільстві".

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY