ТРК «Вінниччина» подала черговий позов до місцевої влади

1 Лютого 2006
12166
1 Лютого 2006
16:11

ТРК «Вінниччина» подала черговий позов до місцевої влади

12166
ТРК «Вінниччина» подала черговий позов до місцевої влади

ТРК «Вінниччина» подала позов до Вінницької обласної ради, в якому телекомпанія просить суд визнати незаконним і скасувати рішення місцевих депутатів про підняття арендної плати за приміщення, в якому перебуває телеканал.

Про це ІМІ повідомив юрист телекомпанії Іван Бездітний.

За його словами, позов був поданий до Ленінського районного суду 30 січня цього року і на прикінці цього тижня має сати відоме рішення про порушення справи.

Як повідомлялося раніше, на початку січня ц.р. депутати Вінницької обласної ради ухвалили рішення про підняття арендної плати для ТРК «Вінниччина» внаслідок прокурорської перевірки на телерадіокомпанії.

Пропонується підвищити арендну плату для телерадіокомпанії у 30 разів, тобто з однієї гривні за квадратний метр на місяць до 30 гривень.

На думку кервництва ТРК «Вінниччина», рішення щодо їх телекомпанії «насильно протягувалось», оскільки воно не було проголосовано з першого разу і кілька разів ствилося на голосування.

У той же час, прес-секретар Вінницької облради Юрій Чорний відкидає звинувачення журналістів і заявляє, що питання щодо ТРК «Вінничина» дійсно кілька разів ставилося на голосування, але через технічні причини – збій системи «Рада».

Крім того, речник облради заперечив той факт, що на голосування ставилося питання про розірвання арендної угоди цією з телекомпанією.

Нагадаємо, вже кілька місяців триває конфлікт між телерадіокомпанією «Вінниччина» і місцевою владою. Наразі до цієї телекомпанії подано два судові позови – від Вінницької обласної ради та від голови облдержадмінітсрації Олександра Домбровського.

У той же час, колектив «Вінниччини» подав позов до пана Домбровського через «образливі та недостовірні висловлювання» на адресу телерадіокомпанії, які пролунали від нього на одній з сесій облради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
net,ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12166
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду