Завтра відбудеться прес-конференція з нагоди проведення у Верховній Раді Форуму видавців (7-10 лютого)

30 Січня 2006
8944
30 Січня 2006
12:24

Завтра відбудеться прес-конференція з нагоди проведення у Верховній Раді Форуму видавців (7-10 лютого)

8944
Завтра відбудеться прес-конференція з нагоди проведення у Верховній Раді Форуму видавців (7-10 лютого)

31 січня 2006 року о 12.00 в УНІАН (Київ, Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція книжкової виставки-ярмарку у Верховній Раді “Форум видавців”

Організатор виставки – “Форум видавців у Львові”
Співорганізатор: Продюсерська агенція “Зелений пес”
Інформаційний партнер: УНІАН

Учасники прес-конференції:
Олександра Коваль – президент Національної книжкової виставки-ярмарку “Форум Видавців”
Брати Капранови – письменники, директори видавництва “Зелений Пес”
Андрій Курков – письменник

Як говориться у відповідному інформаційному повідомленні, 7 лютого, у будинку Верховної Ради одночасно розпочнуться остання сесія парламенту та книжковий ярмарок, у якому за попередніми даними візьме участь понад 50 провідних видавництв України. О 14-00 під час перерви у засіданні виставку відкриє Голова Верховної ради В.М. Литвин.
У виставці візьмуть участь також дистрибутори, письменники та ЗМІ, що пишуть про книжки.
За задумом організаторів, завданням заходу є познайомити депутатів з українськими книжками, письменниками, видавцями та залучити їх до лав постійних читачів,  «надзавданням» («таємним задумом») – почати діалог із законодавчою владою з метою «подолання депресивного стану вітчизняного книговидання».
«Ми хочемо переконати можновладців, що маємо все, що потрібно для нормального книжкового процесу – талановитих письменників, сучасні технології видання, потужних торгівців, інформаційне забезпечення  а отже, наші книжки можуть займати на власному ринку більше тих жалюгідних 10%, які маємо нині» - стверджують організатори..

У програмі виставки передбачено зустріч керівництва ВР із видавцями та письменниками, круглі столи з актуальних проблем ринку за участю народних депутатів, круглий стіл із керівниками провідних ЗМІ та депутатами з питань інформаційної політики на книжковому ринку, презентації книжок тощо.
Кожна депутатська фракція та група окремо запрошена зустрітися із видавцями.

Виставка працюватиме 4 дні – з 7 по 10 лютого.

Контактна особа з питань акредитації: Леся Ганжа 8 050 3 444 313, ganja@voliacable.com.ua.
На прес-конференції укладатимуться списки журналістів на прохід до ВР.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8944
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду