Арбитражный трибунал продолжает рассмотрение иска литовской компании "Токиос Токелес" к Украине

24 Січня 2006
15177
24 Січня 2006
17:47

Арбитражный трибунал продолжает рассмотрение иска литовской компании "Токиос Токелес" к Украине

15177
Арбитражный трибунал продолжает рассмотрение иска литовской компании "Токиос Токелес" к Украине

Арбитражный Трибунал Международного центра по урегулированию инвестиционных споров (МЦУИС) на слушаниях по вопросам юрисдикции и по сути в арбитражном деле между литовской компанией "Токиос Токелес" (истец) и Украиной (ответчик), которые состоялись 16-19 января 2006 года в Париже, принял решение продолжить рассмотрение этого дела.

Как сообщили в пресс-службе Министерства юстиции Украины, трибунал предложил сторонам изложить свое видение по определенным вопросам в дополнительных письменных представлениях. В Минюсте отмечают, что по этическим соображениям не будут комментировать позицию каждой из сторон в деле, пока спор не будет решен.

Напомним, что литовское ЗАО "Токиос Токелес", дочерним предприятием которого является украинское издательство "Такі справи", зарегистрировало иск против Украины в Международном центре решения инвестиционных споров в 2002 году. Суть спора, по мнению истца, заключается в серии незаконных и необоснованных действий государственных ведомств, прежде всего налоговых служб, по отношению к издательству "Такі справи".

Читайте также:
"Такі справи" оприлюднили розшифровку запису, що свідчить про тиск ГПУ

 Остаточне рішення за позовом литовського інвестора "Таких Справ" буде прийняте в січні
Такі справи" збільшив позов проти України на $10 мільйонів
Голова “Таких Справ” заявляє, що новий уряд повинен відмовитися від незаконного тиску на бізнес Такі Справи” пікетують ДПА України і очікують Президента Ющенка
Справа генерального директора “Таких Справ” передається до суду
”Такі справи” не проти мирової угоди

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15177
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду