"ВОЛЯ" транслюватиме власні передачі футбольних клубів «Реал» і «Мілан»

20 Грудня 2005
697
20 Грудня 2005
15:47

"ВОЛЯ" транслюватиме власні передачі футбольних клубів «Реал» і «Мілан»

697
"ВОЛЯ" транслюватиме власні передачі футбольних клубів «Реал» і «Мілан»
Компанії ВОЛЯ та НВО «Поверхность» домовилися про про поступове введення нових ТВ-програм спортивної і розважальної тематики виробництва НВО «Поверхность» в ТВ-пакети компанії ВОЛЯ протягом всього 2006 року.

З 1 лютого 2006 року до цифрового пакету «УКРАЇНА І СВІТ» увійде канал «Спорт1», а в цифровий додатковий пакет «+СПОРТ» - всесвітньо відомі програми кращих футбольних клубів світу «Реал (Мадрид)» і «Мілан». Крім того, в пакеті «+СПОРТ» буде відкритий доступ до сумісного продукту українських та російських телемовників - «Планета Спорт - Україна», який створюється зусиллями НВО «Поверхность» і РТР-спорт. Окрім цього, до пакету «ВСЕСВІТ» увійде програма «World Fashion TV», яка найближчим часом матиме два варіанти мовного супроводу – російський та англійський.

А от програми «Ностальгія» з розширеного пакету «ВСЕСВІТ» буде перенесено в базовий пакет «УКРАЇНА І СВІТ». Необхідно відзначити, що після отримання статусу представника в Україні програми «Ностальгія», НВО «Поверхность» повідомила свої плани по поліпшенню її змісту. Зокрема, найближчим часом очікуються програми із записами історичних футбольних матчів: виступ «Динамо» Київ зразка 1986 року , матчі СРСР-Англія (50-х років).

Ось як ці зміни коментує бренд-менеждер послуги цифрового телебачення «Воля Преміум ТВ» компанії ВОЛЯ Олександр Войт: "У своїй політиці, щодо поліпшення пакетів програм ми неухильно дотримуємося принципу – задовольнення максимальної кількості побажань наших передплатників, надаючи їм доступ до програм різного змісту. В даному випадку, на підставі проведених досліджень ми прагнемо поліпшити привабливість всіх пакетів, в тому числі спеціалізованого пакету «+СПОРТ» для тих передплатників, які люблять і хочуть мати як можна більший вибір програм спортивного змісту".

Також завдяки співпраці з НВО "Поверхность" абоненти "Волі" напередодні Зимових олімпійських ігор в Турині отримають можливість стежити за ходом цих змагань на спортивних каналах, які планує надати для цього НВО «Поверхность».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду