detector.media
20.12.2005 15:47
"ВОЛЯ" транслюватиме власні передачі футбольних клубів «Реал» і «Мілан»
Компанії ВОЛЯ та НВО «Поверхность» домовилися про про поступове введення нових ТВ-програм спортивної і розважальної тематики виробництва НВО «Поверхность» в ТВ-пакети компанії ВОЛЯ протягом всього 2006 року.

З 1 лютого 2006 року до цифрового пакету «УКРАЇНА І СВІТ» увійде канал «Спорт1», а в цифровий додатковий пакет «+СПОРТ» - всесвітньо відомі програми кращих футбольних клубів світу «Реал (Мадрид)» і «Мілан». Крім того, в пакеті «+СПОРТ» буде відкритий доступ до сумісного продукту українських та російських телемовників - «Планета Спорт - Україна», який створюється зусиллями НВО «Поверхность» і РТР-спорт. Окрім цього, до пакету «ВСЕСВІТ» увійде програма «World Fashion TV», яка найближчим часом матиме два варіанти мовного супроводу – російський та англійський.

А от програми «Ностальгія» з розширеного пакету «ВСЕСВІТ» буде перенесено в базовий пакет «УКРАЇНА І СВІТ». Необхідно відзначити, що після отримання статусу представника в Україні програми «Ностальгія», НВО «Поверхность» повідомила свої плани по поліпшенню її змісту. Зокрема, найближчим часом очікуються програми із записами історичних футбольних матчів: виступ «Динамо» Київ зразка 1986 року , матчі СРСР-Англія (50-х років).

Ось як ці зміни коментує бренд-менеждер послуги цифрового телебачення «Воля Преміум ТВ» компанії ВОЛЯ Олександр Войт: "У своїй політиці, щодо поліпшення пакетів програм ми неухильно дотримуємося принципу – задовольнення максимальної кількості побажань наших передплатників, надаючи їм доступ до програм різного змісту. В даному випадку, на підставі проведених досліджень ми прагнемо поліпшити привабливість всіх пакетів, в тому числі спеціалізованого пакету «+СПОРТ» для тих передплатників, які люблять і хочуть мати як можна більший вибір програм спортивного змісту".

Також завдяки співпраці з НВО "Поверхность" абоненти "Волі" напередодні Зимових олімпійських ігор в Турині отримають можливість стежити за ходом цих змагань на спортивних каналах, які планує надати для цього НВО «Поверхность».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY