Завтра Рада знову спробує ухвалити бюджет-2006

19 Грудня 2005
725
19 Грудня 2005
11:45

Завтра Рада знову спробує ухвалити бюджет-2006

725
Завтра Рада знову спробує ухвалити бюджет-2006
Верховна Рада України у вівторок спробує повернутися до розгляду держбюджету на 2006 рік у повторному другому читанні. Це питання внесено до порядку денного на завтра, повідомляє «proUA».

Під час погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп у понеділок лідер фракції КПУ Петро Симоненко висловив обурення стосовно цього питання, оскільки минулого тижня Верховна Рада не приймала рішень, щоб на поточному пленарному тижні розглядати проект головного фінансового документа країни на наступний рік повторно в другому читанні. Симоненко нагадав, що Рада не змогла прийняти ніякого рішення щодо цього питання, і в зв’язку з цим проект держбюджету України на 2006 рік було відхилено.

Водночас голова Верховної Ради України Володимир Литвин наголосив, що до кінця року парламент зобов’язаний ухвалити держбюджет-2006. «Бюджет, так чи інакше, потрібно розглядати», - сказав він. Спікер відзначив, що в зв’язку з цим у вівторок на голосування буде поставлена пропозиція розглянути в повторному другому читанні проект держбюджету-2006.

Спікер парламенту також повідомив, що на поточному пленарному тижні Верховна Рада має намір розглянути 107 питань, що охоплюють 120 законопроектів. 10 з них Кабмін визначив як першочергові і 6 Президент України просить розглянути в невідкладному порядку. Литвин також відзначив, що важливими питаннями поточного тижня залишається обрання суддів Конституційного Суду, а також прийняття законопроекту про внесення змін до Конституції в частині реформування органів місцевого самоврядування.

«proUA»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду