Компанія ВОЛЯ стає "студент-орієнтованою"

8 Грудня 2005
700
8 Грудня 2005
16:26

Компанія ВОЛЯ стає "студент-орієнтованою"

700
Компанія ВОЛЯ стає "студент-орієнтованою"
Компанія ВОЛЯ розширює співробітництво зі студентськими колективами як у програмах професійної підтримки, так і в проведенні дозвілля.

Про це йдеться у поширеному сьогодні прес-релізі компанії.

Основним напрямком роботи зі студентами зимового сезону 2005 року ВОЛЯ планує зробити співпрацю у галузі ознайомлення студентів з професійним досвідом компанії в таких київських вузах як національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» (НТУУ «КПІ») та Київський національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ).

У роботі зі студентами-політехніками співпраця полягає в ознайомленні студентів з практикою використання технологій широкосмугового доступу передачі даних на основі системи кабельних модемів. Адже, як показує світовий досвід, перехід до широкосмугових технологій – це головна тенденція, яку сповідує весь розвинутий світ. І саме компанія ВОЛЯ, перша в Східній Європі та Україні, ще з вересня 2002 року, для своїх київських споживачів адаптувала і почала використовувати цю технологію під торговою маркою «Воля Бродбенд». А з вересня 2005 року ця послуга почала надаватися споживачам львівської філії компанії ВОЛЯ.

У подальших планах співпраці зі студентами «КПІ» - організація спеціального робочого органу – спільного клубу або секції, для тих студентів, яких цікавлять практичні навики роботи у сфері широкосмугових кабельних телекомунікаційних технологій, і які хочуть свою майбутню діяльність, як фахівці і як споживачі зв’язати з цими технологіями.

У роботі зі студентами-гуманітаріями КНУКіМ співпраця полягає в ознайомленні студентів з практикою використання соціальних технологій в роботі з громадськістю, споживачами, державними та муніципальними структурами. Окрім того, для студентів факультету зв’язків з громадськістю КНУКіМ фахівці компанії проводять практичні заняття, щодо використання PR-інструментів у роботі з громадськістю.

Як йдеться у повідомленні, співпраця між вузами та компанією не обмежується лише професійним обміном досвіду. Протягом останнього часу компанія ВОЛЯ надала спонсорську допомогу студентам цих вузів в організації кількох проектів, направлених на підтримку студентського дозвілля.

Наприклад, у співпраці з НТУУ«КПІ» компанія стала спонсором трьох студентських подій – Дня студента Інституту Прикладного Системного Аналізу (ІПСА), що діє при НТУУ «КПІ», музичного фестивалю Musik fest, організованого асоціацією студентів-аспірантів «КПІ» та святкування 71-ї річниці Факультету інформатики та обчислювальної техніки «КПІ».

Для студентів КНУКіМ компанія ВОЛЯ стала спонсором Балу Білого PR факультету зв’язків з громадськістю КНУКіМ.

Коментуючи це співробітництво, президент компанії ВОЛЯ Сергій Бойко зазначив: «Компанія ВОЛЯ ще весною 2004 року, з метою формування кадрового резерву ринку кабельних телекомунікаційних технологій України - розпочала співробітництво з ведучими вузами України. І першим вищим навчальним закладом, зацікавленим у формуванні на власній навчальній базі кадрового резерву ринку кабельних телекомунікаційних технологій став факультет “Менеджменту та маркетингу” НТУУ “КПІ”.

Компанія підписала з цим факультетом Декларацію про співробітництво, згідно якої ми сприяли розширенню знань студентів у галузі сучасних методів управління, а також знань у галузі високих технологій. Договір надавав право студентам факультету користуватися виробничою базою Компанії для проходження виробничої практики. І значна кількість студентів цього факультету не тільки мали змогу пройти практику на базі нашої компанії, але й готувати курсові роботи...

У наступному, 2006 році в планах компанії більш активна робота і щодо уваги і щодо ресурсів, направлених на розвиток відносин як зі студентами, школярами, та іншими категоріями молоді.

За інформацією служби PR компанії ВОЛЯ

Читайте також:

Компанія ВОЛЯ провела перший захід в рамках проекту “День відкритих дверей”

СТБ, М1 и ВОЛЯ проведут совместное заседание по вопросам цифрового ТВ

Компанія ВОЛЯ стала співзасновником Будівельної палати України

Компанія "Воля" та вісім членів Індустріального телевізійного комітету (ІТК) підписали меморандум про співпрацю

“Воля-Кабель” виконала рекомендації АМКУ

Компания ВОЛЯ подготовила для розничной продажи стартовые пакеты своих цифровых услуг

Антимонопольний комітет зайнявся ЗАТ "Воля-Кабель"

ВОЛЯ та ІТК домовилися про розвиток цифрового телебачення (оновлено)

Компанія „Воля” збирає прес-конференцію з приводу змін у соціальному пакеті (анонс)

Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

Укртелеком" потеснит "Волю" на рынке цифрового ТВ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду