Координатор проектів ОБСЄ в Україні ОБСЄ КПУ відкриває веб-сайт, присвячений виборам

7 Грудня 2005
788
7 Грудня 2005
17:46

Координатор проектів ОБСЄ в Україні ОБСЄ КПУ відкриває веб-сайт, присвячений виборам

788
Координатор проектів ОБСЄ в Україні ОБСЄ КПУ відкриває веб-сайт, присвячений виборам
ОБСЄ КПУ відкриває веб сайт, покликаний надавати основну інформацію про вибори в Україні та діяльність офісу в рамках проекту «Сприяння у подальшому удосконаленні практики демократичного управління в Україні», яка стосується виборів.

Основним завданням цього сайту є ознайомлення представників влади, суб’єктів виборчого процесу, журналістів та іншу зацікавлену громадськість з тими заходами та проектами, що здійснюються ОБСЄ КПУ, а також покращення обізнаності щодо міжнародних стандартів проведення чесних та прозорих виборів. За задумом, всі матеріали, розміщені на веб-сайті, відповідатимуть принципу об’єктивності та неупередженості.

Веб-сайт має містити серед іншого наступні компоненти: часті поновлення основних фактів та даних про проведення виборів в Україні, інформація про ОБСЄ, офіційних партнерів проекту«Сприяння у подальшому удосконаленні практики демократичного управління в Україні», план співпраці ОБСЄ КПУ з Центральною виборчою комісією (ЦВК), календарний план ЦВК, міжнародні виборчі стандарти, виборчі публікації та звіти зі спостереження ОБСЄ Бюро Демократичних Інститутів та прав людини (БДІПЛ), основні данні про партії, постанови ЦВК та інші виборчі ресурси та документи.

Під рубрикою «Тема тижня» на сайті розміщатимуться розгорнуті матеріали про найбільші та найважливіші заходи та проекти. Сайт виходитиме українською та англійською мовами.

"Детектор медіа"

Читайте також:

Ющенко призывает наблюдать за выборами в Украине

Підготовлено проект угоди про чесні вибори

Інтоксикація свободою
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду