Перший канал знову запрошує дітлахів на "Вечірню казку"

6 Грудня 2005
1046
6 Грудня 2005
11:01

Перший канал знову запрошує дітлахів на "Вечірню казку"

1046
Перший канал знову запрошує дітлахів на "Вечірню казку"
Відсьогодні в ефірі Першого каналу оновлена версія улюбленої програми українських дітлахів – “Вечірньої казки”. Про повідомляє УНІАН, посилаючись на PR-відділ Першого каналу.

Ведуча програми – Алла МИГАЙ, яка маленьким глядачам більше відома як тьотя Алла, цього разу на екрані з'явиться у новому яскравому образі. Впродовж 15 хвилин вона разом з акторами-лялькарями "Вечірньої казки" Сергієм ЧУРКІНИМ (Єнот), Вадимом САМБОРОМ (Слоненя), Ганною ПОЛЯРУШ-АНДРУШКЕВИЧ (Поштарочка) та Оленою ЮХИМЕНКО (Ворона Варвара) розповість цікаву казочку, заспіває колискову та побажає українській дітворі доброї ночі. "Протягом всього ефірного часу я намагаюся зазирнути у внутрішній світ своїх героїв, донести глядачам його неповторність. І найголовніше – я розмовляю з дітьми на рівних", - зазначила А.МИГАЙ.

Програма "Вечірня казка" вперше з'явилась в ефірі Першого каналу наприкінці 50-х. упродовж багатьох років в ролі "головного казкаря" країни виступали неперевершені Нонна КОПЕРЖИНСЬКА, Дід Панас, Богдан БЕНЮК, Тамара СТРАТІЄНКО, Валерій ШЕВЧЕНКО та інші. "Казка перед сном – це традиція українського телебачення. Батькам немає коли заспівати дітям колискову, а ми це робимо", - каже А.МИГАЙ.

UNIAN



Стены не дрогнули и крыша НТКУ не обвалилась…
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду