detector.media
06.12.2005 11:01
Перший канал знову запрошує дітлахів на "Вечірню казку"
Відсьогодні в ефірі Першого каналу оновлена версія улюбленої програми українських дітлахів – “Вечірньої казки”. Про повідомляє УНІАН, посилаючись на PR-відділ Першого каналу.

Ведуча програми – Алла МИГАЙ, яка маленьким глядачам більше відома як тьотя Алла, цього разу на екрані з'явиться у новому яскравому образі. Впродовж 15 хвилин вона разом з акторами-лялькарями "Вечірньої казки" Сергієм ЧУРКІНИМ (Єнот), Вадимом САМБОРОМ (Слоненя), Ганною ПОЛЯРУШ-АНДРУШКЕВИЧ (Поштарочка) та Оленою ЮХИМЕНКО (Ворона Варвара) розповість цікаву казочку, заспіває колискову та побажає українській дітворі доброї ночі. "Протягом всього ефірного часу я намагаюся зазирнути у внутрішній світ своїх героїв, донести глядачам його неповторність. І найголовніше – я розмовляю з дітьми на рівних", - зазначила А.МИГАЙ.

Програма "Вечірня казка" вперше з'явилась в ефірі Першого каналу наприкінці 50-х. упродовж багатьох років в ролі "головного казкаря" країни виступали неперевершені Нонна КОПЕРЖИНСЬКА, Дід Панас, Богдан БЕНЮК, Тамара СТРАТІЄНКО, Валерій ШЕВЧЕНКО та інші. "Казка перед сном – це традиція українського телебачення. Батькам немає коли заспівати дітям колискову, а ми це робимо", - каже А.МИГАЙ.

UNIAN



Стены не дрогнули и крыша НТКУ не обвалилась…
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY