«Рамблер» запустив платний проект «Пошук по ЗМІ»

5 Грудня 2005
690
5 Грудня 2005
18:47

«Рамблер» запустив платний проект «Пошук по ЗМІ»

690
«Рамблер» запустив платний проект «Пошук по ЗМІ»
Компанія «Рамблер» запустила новий проект - пошук по архіву російських засобів масової інформації.

Сайт сервісу містить матеріали преси, які охоплюють останні п'ятнадцять років новітньої історії Росії. Rambler-пошук по ЗМІ - платна система доступу до архівів «Інтегрума», найбільшої електронної бази російськомовних документів. Як повідомляється, користувачам «Рамблера» відкриті близько 400 джерел центральної і регіональної преси (чверть колекції ЗМІ «Інтегрума»).

За допомогою «Рамблер»-пошуку по ЗМІ можна протягом короткого часу переглянути сотні газет, у будь-який момент отримати добірку матеріалів по потрібній темі, швидко вибрати тільки матеріали, що цікавлять, ще напередодні прочитати завтрашню пресу, знайти потрібну інформацію безпосередньо під час переговорів і отримати експрес-доступ як до свіжих, так і до архівних публікацій.

Пошук документів здійснюється безкоштовно. Однак, користувачеві доведеться оплатити доступ до повних текстів обраних документів: на 1 долар - три публікації на вибір (незалежно від обсягу документів).

Доступ до пошуку по ЗМІ клієнти можуть отримати через мобільний телефон, смартфон, КПК, PC і ін., підключений до комп'ютерної мережі (WAP, GPRS і т.п.). Оплатити експрес-доступ можна з мобільного телефону (МТС, «Билайн», «Мегафон»).

Як повідомили «Вебпланете» у «Рамблере», smі.rambler.ru - це спільний проект Rambler і компанії «Інтегрум», яка є правовласником унікальної електронної бібліотеки архівів російських ЗМІ за останні 15 років.

Проект smі.rambler.ru розроблявся спільно "Рамблером" і "Інтегрумом" протягом 2005 року. У нинішній версії проекту творці вивчають у польових умовах поточну інформаційну модель і користування цим сервісом.

За словами прес-секретаря "Рамблера" Олексія Бєляєва, "проект спрямований на широкі маси відвідувачів "Рамблера", у яких є періодична або постійна оперативна потреба одержувати доступ до свіжих або архівних масивів повідомлень ЗМІ".

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду