Твердак замінив на ТЕТ Іванеско

1 Грудня 2005
2007
1 Грудня 2005
12:47

Твердак замінив на ТЕТ Іванеско

2007
Твердак замінив на ТЕТ Іванеско
З 1 грудня ТЕТівську рубрику «Класне кіно» представляє новий ведучий – Андрій Твердак.

Андрій – актор за освітою, дипломант пісенного конкурсу «Червона рута». Як зазначає прес-служба каналу, його голос напевно знайомий кожному вітчизняному глядачеві. Адже Андрій брав участь в українському озвучуванні більшості фільмів і серіалів, що йдуть на рідному телебаченні. Його голосом говорять красунчики «Сексу й міста», «Району Мелроуз» та «Беверлі Хілз».

„Смішні, смутні, романтичні, повчальні історії” Андрія за форматом програми передують кінопоказові, знайомлять глядача з цікавим деталями, що залишилися за кадром майбутньої стрічки, допомагають краще зрозуміти атмосферу картини.

Раніше рубрику “Класне кіно” представляв Денис Іванеско, котрий у листопаді поточного року очолив ТВО “Новини” Національної телекомпанії України.

За інформацією прес-служби ТК "ТЕТ"

Читайте також:

Президент Першого каналу не звернув уваги на думку колективу

Рибачук впевнений, що „темників” на НТКУ не буде

Іванеско очолив ТВО „Новини”

Денис Іванеско: „Я не хочу дивитися назад”

Колектив „Новин” Першого національного хоче впливати на кадрові рішення
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду