Мельниченко в Києві п'є каву і спілкується зі слідчими

30 Листопада 2005
681
30 Листопада 2005
20:11

Мельниченко в Києві п'є каву і спілкується зі слідчими

681
Мельниченко в Києві п'є каву і спілкується зі слідчими
Колишній охоронець президента Леоніда Кучми майор Микола Мельниченко та колишній депутат Олександр Єльяшкевич прибули до Києва.

Як передає кореспондент "Української правди", літак Мельниченка вже приземлився в аеропорту "Бориспіль".

Водночас майор поки не вийшов до журналістів і перебуває на другому поверсі терміналу, оскільки йому ще не сформували охорону.

Як повідомив журналістам Іван Бокий, Мельниченко "рветься до журналістів", але зараз вирішуються організаційні питання, тому він з’явиться близько 19:30.

"Він дуже стомився і зараз п’є каву", - сказав Бокий.

За його словами, Мельниченко також спілкується зі слідчими Генпрокуратури Романом Шубіним і Юрієм Грищенком, оскільки "Микола є надзвичайно важливим свідком" у справі Гонгадзе.

Депутат Андрій Шкіль повідомив журналістам, що "була проблема, яка вже вирішилася". "Вона полягала в тому, що Єльяшкевичу не була надана охорона з невідомих мені причин. Зараз, за рішенням голови СБУ, охорона надана – загін "Альфа", - сказав Шкіль.

За його словами, Мельниченку охорона була надана одразу рішенням Генпрокуратури за поданням Мирослави Гонгадзе, а Мельниченка також охоронятиме "Альфа".

На запитання, чому Єльяшкевич з Мельниченком летіли через Москву, він сказав, що в них не було польських віз, щоб летіти через Польщу, а напряму через Україну вони летіти не хотіли через відсутність охорони.

Шкіль також сказав, що супроводжувати Мельниченка і Єльяшкевича він полетів із власної ініціативи, тому що він вважав, що може дати Єльяшкевичу "хоча б словесні гарантії, що в нього не буде жодних проблем".

Біля виходу з терміналу С на Мельниченка чекає понад 50 журналістів.

Українська правда

Читайте також:

Следственная комиссия Рады допросит Мельниченко

Майору Мельниченко гарантируют безопасность, а он сам собирается принять участие в двух телепроэктах

Генпрокуратура не має претензій до Мельниченка. Він може бути викликаний туди як свідок

Мельниченко повертаєтсья в Україну?

На Мельниченка завели комісію
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду