Компанія ВОЛЯ провела перший захід в рамках проекту “День відкритих дверей”

29 Листопада 2005
731
29 Листопада 2005
11:39

Компанія ВОЛЯ провела перший захід в рамках проекту “День відкритих дверей”

731
Компанія ВОЛЯ провела перший захід в рамках проекту “День відкритих дверей”
Компанія ВОЛЯ розпочала новий проект з метою ознайомлення громадськості Києва з діяльністю компанії ВОЛЯ та можливостями цифрових кабельних телекомунікаційних технологій – День відкритих дверей.

Як повідомила сьогодні служба PR компанії ВОЛЯ, Відбулася перша зустріч, на яку були запрошені керівники профільних управлінь Київської міської державної адміністрації, заступники голів районних у м. Києві державних адміністрацій з питань транспорту, зв’язку та інформатизації, директори комунальних підприємств з питань утримання житлового господарства, журналісти.

Зустріч проходила в новому навчальному Центрі компанії у режимі віртуального туру різними підрозділами та напрямками роботи компанії.

Найбільшу увагу було приділено роботі підрозділу з роботи з абонентами компанії. Компанія продемонструвала можливості кол-центру, що здатен, як сказано у прес-релізі протягом дня опрацювати сотні телефонних, поштових та електронних запитів.

Окрім того, було презентовано технічні можливості компанії у галузі розвитку широкосмугових телекомунікацій у м. Києві, а також можливості телекомунікаційної мережі для впровадження нових напрямків. Йдеться, перш за все, про найбільш перспективні мультимедійні послуги: це інтерактивне телебачення (муніципальні, освітні, медичні канали), відео на замовлення, організація кабельних охоронних систем, ведення бізнесу в середовищі Інтернет тощо.

Також компанія презентувала свої сьогоднішні цифрові послуги – цифрове телебачення «Воля Преміум ТВ» та Інтернет мережами кабельного телебачення – «Воля Бродбенд».

Як зазначив директор із зовнішніх зв’язків та правових питань компанії ВОЛЯ Костянтин Грицак, компанія хоче створити „прецедент відкритості та прозорості” у відносинах з державними органами, ЗМІ та громадськістю, і проведення Днів відкритих дверей планується і надалі.

За інформацією служби PR компанії ВОЛЯ

Читайте також:

СТБ, М1 и ВОЛЯ проведут совместное заседание по вопросам цифрового ТВ

Компанія ВОЛЯ стала співзасновником Будівельної палати України

Компанія "Воля" та вісім членів Індустріального телевізійного комітету (ІТК) підписали меморандум про співпрацю

“Воля-Кабель” виконала рекомендації АМКУ

Компания ВОЛЯ подготовила для розничной продажи стартовые пакеты своих цифровых услуг

Антимонопольний комітет зайнявся ЗАТ "Воля-Кабель"

ВОЛЯ та ІТК домовилися про розвиток цифрового телебачення (оновлено)

Компанія „Воля” збирає прес-конференцію з приводу змін у соціальному пакеті (анонс)

Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

Укртелеком" потеснит "Волю" на рынке цифрового ТВ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду