21 листопада в Українському домі відкриється медійний фестиваль «Рік Свободи»

18 Листопада 2005
762
18 Листопада 2005
12:25

21 листопада в Українському домі відкриється медійний фестиваль «Рік Свободи»

762
21 листопада в Українському домі відкриється медійний фестиваль «Рік Свободи»
У рамках заходів з відзначення річниці Помаранчевої революції в Українському домі 21 та 22 листопада пройде медійний фестиваль «Рік Свободи». Його мета – привернути увагу суспільства до тих звичайних людей, які творили революцію та показати її очима митців.

Під час фестивалю планується відкриття книжкової та фотовиставки, а також кінопоказу, присвячених річниці Помаранчевої революції.

Захід розпочнеться 21 листопада о 14:30 прес-конференцією організаторів проекту та митців, роботи яких будуть представлені на фестивалі.

На фотовиставці продемонструють свої роботи фотомайстри Микола Лазаренко, Михайло Марків, Анатолій Медзик та Андрій Горб.

Кінопоказ, в якому беруть участь 14 документальних фільмів, відеосюжетів та телевізійних хронік з України, Японії, Росії, Німеччини, Великобританії, Данії, Катару та Польщі, організовує Андрій Халпакчі.

Організатор книжкової виставки – Українська виставкова компанія «Медвін». Серед літератури – книги «Віктор Ющенко: Вірю! Знаю! Можемо!»; «17 днів, які змінили Україну»; фотоальбоми «Революція духу», «Майдан Свободи», книги Данила Яневського – «Обличчя «Помаранчевої революції» і «Хроніка «Помаранчевої революції».

О 19.00 розпочнеться показ документальних фільмів. Сергій Маслобойщиков представить картину «Люди з Майдану», Руслан Гончаров – свій фільм «Український вибір», а Святослав Цеголко запропонує для перегляду стрічку «Українська революція: за півкроку до крові».

22 листопада нон-стоп програма медійного фестивалю “Рік Свободи” буде продовжуватись. У програмі – показ документальних фільмів, телевізійних хронік та відеосюжетів, присвячених Помаранчевій революції. Свою роботу продовжать фото та книжкова виставки.

Вхід на усі заходи – вільний.

За інформацією Офіційного інтернет-представництва Президента України

Читайте також:

Коли службовий злочин стає громадянським подвигом?

На Першому каналі - телемарафон з нагоди річниці Помаранчевої революції

«5 канал» планує телемарафон на честь річниці Помаранчевої революції (розширено)

Катеринчук рассказал, как будут праздновать годовщину Майдана
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду