На Першому каналі - телемарафон з нагоди річниці Помаранчевої революції

18 Листопада 2005
677
18 Листопада 2005
10:32

На Першому каналі - телемарафон з нагоди річниці Помаранчевої революції

677
На Першому каналі - телемарафон з нагоди річниці Помаранчевої революції
20 листопада з 18.00 до 21.00 у прямому ефірі Першого каналу - телемарафон "Майдан… Камо грядеши… Куди ми йдемо?", присвячений річниці Помаранчевої революції.

Основні події заходу відбуватимуться відразу на трьох майданчиках. На першому ведучі програми Христина Стебельська та Євген Нищук разом з учасниками марафону підбиватимуть підсумки подій минулої осені, а також спробують спрогнозувати перпективи розвитку нашої держави у п"яти напрямках: культури, соціальної сфери, економіки, політики та української національної ідеї. Гостями програми стануть, зокрема, такі авторитетні особистості, як віце-прем"єр-міністр В"ячеслав Кириленко, письменник Андрій Курков, кінорежисер Олесь Янчук, книговидавець Іван Малкович та інші. Всі вони поділяться своїми роздумами щодо майбутнього нації.

На другому майданчику відбуватиметься голосування та опитування публіки щодо того, як змінилась Україна після Помаранчевої революції. З-поміж учасників - переважно студенти українських вузів, які висловлюватимуть свою думку про те, яким вони хочуть бачити своє майбутнє.

І, нарешті, третє місце події - концертна сцена, де виступатимуть всі ті, чиї пісні так життєствердно звучали на Майдані ще рік тому. Зокрема, свої революційні хіти виконають гурти "Гринджоли", "Мандри", "Океан Ельзи", хор "Щедрик" і Тарас Петриненко.

Окрім того, до програми також увійдуть численні архівні кадри революції - фрагменти майданної хроніки.

За інформацією з офіційного сайту Першого каналу

Читайте також:

Революція помаранчева чи радянська?

Коли службовий злочин стає громадянським подвигом?

«5 канал» планує телемарафон на честь річниці Помаранчевої революції (розширено)

Катеринчук рассказал, как будут праздновать годовщину Майдана
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду