Редактора «Комуніста Донбасу» жорстоко побили

11 Листопада 2005
724
11 Листопада 2005
16:45

Редактора «Комуніста Донбасу» жорстоко побили

724
Редактора «Комуніста Донбасу» жорстоко побили
Вчора в Донецьку близько 19.00 в під'їзді свого будинку жорстоко побили другого секретаря Донецького обкому Комуністичної партії України, головного редактора газети "Коммунист Донбасса" Георгія Попова.

Інформацію про це підтвердив секретар Донецького обкому КПУ Сергій Ільїн, передає Вголос.

За словами Ільїна, двоє невідомих напали на Попова, коли він відкривав двері. Нападники збили його з ніг, побили, після чого втекли. Попов був госпіталізований в нейрохірургічне відділення лікарні з тяжкою черепно-мозковою травмою.

Ільїн зазначив, що Донецький обком КПУ розцінює напад на Попова як помсту за його громадсько-політичну діяльність і називає те, що відбулося "політичним терором". При цьому Ільїн нагадав, що Попов "дуже різко, адресно виступав на мітингу 7 листопада, називав конкретні імена".

Ільїн також підкреслив, що "Донецький обком наполягатиме, щоб прокуратура взяла під особливий контроль розслідування даного злочину".

IMI

Читайте також:

Керівництво „34 каналу” нічого не чуло про погрози журналістці Власовій після її побиття

В Днепропетровске совершено нападение на журналистку местного телеканала

В Киеве напали на американскую журналистку

В Одесі скоїли напад на журналістку Ларису Ільїну

Мелитопольский чиновник применил силу к журналистке

В Тбилиси избит ведущий телекомпании «202»

Порнофильм превратился в боевик - в Грузии избита съёмочная группа НТВ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду