Рыбачук утверждает, что сумма зарплаты Геращенко, обнародованная в СМИ, завышена

4 Листопада 2005
646
4 Листопада 2005
15:57

Рыбачук утверждает, что сумма зарплаты Геращенко, обнародованная в СМИ, завышена

646
Рыбачук утверждает, что сумма зарплаты Геращенко, обнародованная в СМИ, завышена
Председатель Секретариата Президента Олег Рыбачук заявляет, что сумма заработной платы пресс-секретаря главы государства, обнародованная в СМИ, в полтора раза завышена. Об этом он сказал на брифинге в пятницу, передает корреспондент «proUA».

“Я утверждаю, что эта цифра реально где-то в полтора раза завышена”, - сказал Рыбачук.

Он сказал, что на сегодняшний день в Украине еще существует проблема выплаты заработной платы в конвертах. “Мы говорим о зарплате в конвертах и о зарплате, которая есть в сведениях. Среди вашего брата существует такая же практика. Я не говорю все – я говорю об общепринятой практике”, - сказал он.

“Так что же честнее: пытаться хотя бы определенной категории высокопоставленных государственных служащих поставить зарплату, которая отвечает их профессионализму или выплачивать в конвертах?”, - сказал он.

Как сообщалось ранее, что Кабмин повысил зарплату пресс-секретарю президента Ирине Геращенко, и теперь она составит 18 тысяч гривен в месяц.

proUA

Читайте також:

Екс-прес-секретар Януковича позаздрила прес-секретарю Ющенка?

Прес-секретар Ющенка буде заробляти як віце-прем'єр
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду