Федур: сегодня дело Гонгадзе похоронили

3 Листопада 2005
745
3 Листопада 2005
17:24

Федур: сегодня дело Гонгадзе похоронили

745
Федур: сегодня дело Гонгадзе похоронили
Адвокат Андрей Федур назвал решение Верховной Рады о назначении Александра Медведько на должность генерального прокурора Украины «днем, который можно записать в историю как день, когда было окончательно похоронено дело Гонгадзе». Об этом он заявил в интервью журналистам в четверг, передает АМИ Новости-Украина

«Я думаю, что тем, кто сегодня это сделал (проголосовал за назначение Медведько генпрокурором – ред.), можно будет не приходить на похороны Георгия Гонгадзе, так как дело они уже похоронили», - сказал адвокат.

В то же время адвокат отказался комментировать саму кандидатуру Александра Медведько, мотивировав это тем, что в свое время именно Медведько возбудил против него уголовное дело. «Чтобы потом не говорили, что это было что-то личное», – пояснил Федур.

Как сообщалось, Верховная Рада Украины в четверг, 3 ноября, проголосовала за утверждение Александра Медведько на должность генерального прокурора Украины. За кандидатуру Медведько проголосовали 303 народных депутата.

proUA

Читайте також:

Медведько став генпрокурором

"Кандидат у Піскуни" не фальсифікував справу Александрова

Рада в четверг решит, назначать ли Медведько Генпрокурором

Ющенко готує подання на призначення О. Медведька генпрокурором

Ющенко відкликав призначення Присяжнюка

Ющенко вибрав наступника Піскуна
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду